خرما پیارم تازه صادراتی هرمزگان
زمان برداشت خرما پیارم تازه صادراتی با توجه به شرایط آب و هوایی، هر سال مقداری متفاوت است. مثلا در استان هرمزگان که بیشترین سطح زیر کشت نخیلات خرما پیارم را دارد، از اوایل مهر ماه شاهد برداشت خرمای پیارم تازه هستیم. آیا همه ی خرماهای عرضه شده در بازار تازه هستند؟ خرمای تازه چیست؟
خرما پیارم تازه
برداشت انواع خرما با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه ی تولید، می تواند متغیر باشد. به عبارت دیگر، سرما و گرمای هوا می تواند روی کیفیت این محصول تاثیرگذار باشد.
خرمای پیارم هرمزگان از جمله ارقام دیررس می باشد که برداشت آن از مهر ماه آغاز شده و حداکثر تا یک ماه این فرآیند برداشت زمان می برد.
پس از جمع آوری، محصول ضدعفونی شده و به مکان های خشک و خنک همچون سردخانه ها جهت نگهداری انتقال می یابد. نگهداری محصول در سردخانه ها موجب می شود تا محصول حداقل تا یک سال تازه بماند و فاسد نشود.
در زمان خرید خرمای پیارم می بایست حتما به این موضوع توجه کنید که رنگ آن تغییر نکرده باشد، پوستکی نباشد، خیلی خشک و یا بافت هایش را از دست نداده باشد و همچنین آفت زنده در آن وجود نداشته باشد.
خرما پیارم صادراتی هرمزگان
در بازه ی زمانی برداشت خرما پیارم از نخیلات، به مرور تقاضا برای خرید و فروش آن روندی افزایشی پیدا می کند. همانطور که در بالا به آن اشاره شد، خرما پیارم تازه پس از جمع آوری می بایست گرد و خاک آن گرفته شده و عاری از هر گونه محصول کرم خورده و ضایعاتی شود. در نهایت در بسته بندی های مناسب پکینگ شده و به بازار عرضه گردد.
حتما توصیه می گردد در زمان خرید و سفارش خرمای پیارم، محصولاتی را انتخاب نمایید که از زمان برداشت تا زمان فروش، در سردخانه نگهداری شده باشند.
همانطور که می دانید خرمای پیارم یک محصول تجاری و صادراتی شناخته می شود که جهت بازار داخل و خارج از کشور بسیار مناسب است. اما با توجه به این که سلیقه و ذائقه ی مردم کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است، بنابراین انواع خرما پیارم تازه صادراتی می تواند برای بسیاری از بازارها پیشنهاد شود.
مجموعه ی تولیدی ما علاوه بر تامین، تولید، سورتینگ، بسته بندی و صادرات انواع این محصول، به عنوان مرکز فروش خرما پیارم جنوب نیز فعالیت داشته و می تواند شما را در این زمینه یاری نماید.