مجموعه  آراد شما را به خرید بهترین محصولات خرما مضافتی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

مشخصات خرمای پیارم صادراتی استاندارد ایرانی

آنچه در این مقاله می خوانید...

خرمای پیارم صادراتی ایرانمشخصات خرمای پیارم صادراتی استانداردطبقه بندی خرمای پیارم صادراتی استانداردبهترین بسته بندی خرمای پیارم صادراتی استاندارد
خرمای پیارم صادراتی استاندارد

مشخصات خرمای پیارم صادراتی استاندارد چیست؟ جهت خرید خرمای پیارم صادراتی به چه نکاتی باید توجه نمود؟
چگونه می توان خرمای پیارم صادراتی با قیمت دسته اول خریداری نمود؟

خرمای پیارم صادراتی ایرانی

خرمای پیارم صادراتی ایران

طبق آمار رسمی، ایران دومین کشور تولیدکننده بزرگ خرما در جهان می باشد.
تعداد زیادی از انواع خرمای ایران به سایر کشورهای دنیا صادر می شود. از جمله می توان به صادرات خرمای پیارم درجه یک اشاره کرد.
خرمای پیارم صادراتی ایران طول بلند و بافت نیمه خشکی دارد و رنگ آن به طور معمول قهوه ای تیره می باشد.
رنگ خارک این محصول مایل به زرد و به مرور زمان تبدیل به رنگ قهوه ای می شود و همچنین پوست این محصول نازک می باشد.
مرغوب ترین این محصول در استان هرمزگان و در منطقه حاجی آباد پرورش می یابد.
طبق آمار جهاد کشاورزی تقریبا در این منطقه بیش از 10000 تن خرمای پیارم کاشت و در نهایت برداشت می شود.

مشخصات خرمای پیارم صادراتی

مشخصات خرمای پیارم صادراتی استاندارد

محصولات باغی بر خلاف محصولات کارخانه ای احتمال وجود آفت، موجود زنده و همچنین محصول ریز و درشت و محصولات مرغوب و نامرغوب در آن وجود دارد.
اما همه این محصولات قابلیت صادرات را ندارند. بنابراین لازم است زمان خرید خرما پیارم جهت صادرات به مشخصات استاندارد آن توجه ویژه ای شود.
از جمله این ویژگی ها عبارتند از:

  • خرمای پیارم صادراتی استاندارد می بایست عاری از مواد خارجی شامل شن، سنگریزه، فلز، شیشه باشد.
  • محصول باید عاری از آفت زنده باشد.
  • توجه شود که محصول بو، مزه و طعم غیر طبیعی نداشته باشد.

[box type=”info” align=”alignright” class=”” width=””]البته طبق سازمان ملی استاندارد میزان آفت زدگی تا 5 درصد، ارقام دیگر خرما تا 2 درصد، پوسیدگی تا 1 درصد، محصول تغییر رنگ یافته تا 2 درصد، میزان رطوبت نهایتا 17 درصد، صدمه مکانیکی تا 2 درصد و خرما با مواد خارجی چسبیده تا 2 درصد مجاز می باشد.[/box]
بنابراین تمامی خرماهایی که از ایران به سایر کشورهای جهان صادر می شود طبق این قاعده بررسی و در صورت رعایت این موارد، محصول به عنوان خرمای پیارم استاندارد شناخته می شود.

خرمای پیارم استاندارد ایرانی

طبقه بندی خرمای پیارم صادراتی استاندارد

همانطور که در بالا اشاره شد خرمای پیارم پس از آن که از نخلستان جمع آوری می شود می بایست محصول ضعیف و کرم خورده و پوک از محصول مرغوب تفکیک گردد، که به این فرآیند اصطلاحا سورتینگ می گویند.
پس از این فرایند محصول مرغوب متناسب با نیاز بازار و مشتریان طبقه بندی می شود.
سازمان استاندارد ملی ایران خرمای پیارم را براساس ریزی و درشتی (تعداد خرما در 1 کیلوگرم) به شرح زیر طبقه بندی می کند:

  • خرمای پیارم درشت (تا 110 عدد)
  • خرمای پیارم متوسط (از 111  عدد تا 150 عدد)
  • خرمای پیارم ریز (از 151 عدد به بالا)

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]علاوه بر موارد ذکر شده می بایست به بسته بندی خرمای پیارم صادراتی نیز توجه ویژه ای شود.[/box]

مشخصات خرمای پیارم استاندارد

بهترین بسته بندی خرمای پیارم صادراتی استاندارد

هدف اصلی از بسته بندی خرما این است که در زمان انبارداری، حمل و نقل، توزیع و تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی، مشخصات خرما حفظ شده و صدمه نبیند.
به عبارت دیگر منظور از بسته بندی خرمای پیارم عبارت است از آماده سازی محصول برای حمل و نقل، توزیع، انبار داری، خرده فروشی و مصرف نهایی می باشد.
[box type=”success” align=”alignright” class=”” width=””]هرچه بسته بندی شکیل تر باشد و اطلاعات دقیق و درستی بر روی بسته بندی درج شود، باعث می شود که مصرف کننده ارتباط خوبی با محصول برقرار نموده و موجب ترغیب وی به خرید محصول می شود.[/box]
پس از فرآیند سورتینگ و طبقه بندی خرمای پیارم، به مرحله بسته بندی خرمای پیارم می رسیم.
عدم توجه به هر یک از موارد زیر می تواند شما را در صادرات خرمای پیارم متضرر کند.
بنابراین باید توجه شود که بر روی هر بسته از خرمای پیارم (چه بسته بندی اولیه و چه ثانویه) به صورت خوانا و با جوهر غیر سمی، به طوری که نوشته های آن پاک نشود، برای مصرف داخل به زبان فارسی و برای صادرات به زبان انگلیسی یا حتی به زبان کشور خریداری شده، موارد زیر بر روی بسته بندی درج شده باشد:

  1. نام و نوع کالا
  2. اطلاعات تولیدکننده یا بسته بندی کننده.
  3. وزن خالص و ناخالص بر حسب کیلوگرم.
  4. تاریخ تولید و انقضا محصول به (روز، ماه، سال).
  5. اگر بسته بندی ثانویه باشد باید تعداد بسته ها و وزن هر یک از بسته های کوچک ذکر شود.
  6. شرایط نگهداری (در جای خشک و خنک نگهداری شود).
  7. ذکر عبارت محصول ایران.
جواد تهمتن

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه  آراد شما را به خرید بهترین محصولات خرما مضافتی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید